Re-integratie

Weer aan het werk gaan na ziekte of arbeidsongeschiktheid vraagt veel van de werknemer én van de werkgever. Ergotherapie Leidsche Rijn begeleidt de re-integratie van mensen met een lange en korte afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken we resultaatgericht, betrokken en wordt er rekening gehouden met de verminderde belastbaarheid van de medewerker: fysiek, emotioneel of psychisch.

 

Happel Company

Marja is als re-integratiedeskundige en register Jobcoach verbonden aan Happel Company, landelijk netwerk van re-integratie coaches.

  

Na een persoonlijke kennismaking wordt er een plan van aanpak en offerte opgesteld voor een 1e spoor, 2e spoor of outplacementtraject. Tijdens het traject is er een nauwe samenwerking met werkgever, bedrijfsarts en arbeidsdeskundige.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bezoek de website van Happel Company.

Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

Our website is protected by DMC Firewall!