Werkplekonderzoek

‘Ik ervaar nek- en schouderklachten tijdens mijn werk als tandarts”, “ik weet niet hoe ik mijn dag moet indelen door de hoge werkdruk” en “ik heb zo’n last van mijn onderrug achter mijn bureau” zijn enkele voorbeelden uit de praktijk waar wij mee te maken krijgen.

 

Belastende factoren
Door middel van een werkplekonderzoek wordt er zorgvuldig in kaart gebracht welke mogelijke belastende factoren in het werk te wijten zijn aan werkinhoud, werkwijze en werkorganisatie. Hierbij wordt de fysieke belastbaarheid van de medewerker meegenomen en wordt er rekening gehouden met reeds aanwezige klachten.
Voorafgaande aan het onderzoek wordt de huidige werksituatie in kaart gebracht middels een vragenlijst zodat het onderzoek efficiënt wordt uitgevoerd.

 

Tijdens een onderzoek kunnen de volgende punten aan de orde komen:

  • observatie werkhouding en werkplek
  • observatie van (deel)handelingen
  • optimaliseren en ergonomisch instellen van de bestaande werkplek
  • indien nodig adviezen ten aanzien van een verbeterde werkplek en aanpassingen
  • indien nodig adviezen ten aanzien van werkinhoud, werkwijze en werkorganisatie

 

Kosteloos op proef
Omdat een nieuwe bureaustoel of kruk eerst uitgeprobeerd dient te worden, werken wij nauw samen met een leverancier die producten kosteloos 30 dagen op proef zet.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

DMC Firewall is a Joomla Security extension!