Team

De ergotherapeuten van Ergotherapie Leidsche Rijn hebben veel werkervaring opgedaan bij diverse zorginstellingen en/of bedrijven. Daarnaast volgen zij regelmatig trainingen en cursussen waardoor je altijd kunt rekenen op een gedegen en deskundig advies.

 

Marja Hoogesteijn-Uenk

Marja Hoogesteijn-Uenk (1975) is sinds 2008 eigenaar van Ergotherapie Leidsche Rijn Utrecht. Marja werkt servicegericht en zet zich met passie in voor haar cliënten met als doel hun zelfstandigheid te vergroten of hun leven met beperkingen aangenamer te maken. Continu op zoek gaan naar mogelijkheden, buiten kaders denken, goed luisteren en zo ontdekken wat mensen echt beperkt, dat is haar kracht. 

 

Lees meer...

Carla Duiveman

foto Carla Duiveman

Carla Duiveman - Troost (1987) is in 2009 afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam. Na haar afstuderen is ze meerdere jaren werkzaam geweest binnen zorginstellingen.

 

Lees meer...

Jacqueline Leenders

Jacqueline

Jacqueline Leenders (1971) werkt als zelfstandig ergotherapeut sinds 1 januari 2019 voor Ergotherapie Leidsche Rijn e.o. Zij haalde in 1994 haar diploma Ergotherapie aan Hogeschool Zuyd (Hoensbroek).

 

Lees meer...

Marieke Vermeulen

Marieke Vermeulen (1988) is in 2011 afgestudeerd als ergotherapeut van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heeft zij werkervaring opgedaan in verschillende settings zoals het verpleeghuis, in de eerstelijn (aan huis), op de afdeling revalidatie van het ziekenhuis, en in een gespecialiseerde kliniek voor handproblemen. De laatste jaren heeft zij meer affiniteit gekregen met handproblemen en zich volledig toegelegd op de specialisatie handtherapie.

 

Lees meer...

Marijke Verbeek

Marijke Verbeek (1986) werkt als zelfstandig ergotherapeut sinds 1 maart 2016 voor Ergotherapie Leidsche Rijn e.o.

 

Lees meer...

Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd