Team

De ergotherapeuten van Ergotherapie Leidsche Rijn hebben veel werkervaring opgedaan bij diverse zorginstellingen en/of bedrijven. Daarnaast volgen zij regelmatig trainingen en cursussen waardoor je altijd kunt rekenen op een gedegen en deskundig advies.

 

Marja Hoogesteijn-Uenk

Marja Hoogesteijn-Uenk (1975) is sinds 2008 eigenaar van Ergotherapie Leidsche Rijn Utrecht. Marja werkt servicegericht en zet zich met passie in voor haar cliënten met als doel hun zelfstandigheid te vergroten of hun leven met beperkingen aangenamer te maken. Continu op zoek gaan naar mogelijkheden, buiten kaders denken, goed luisteren en zo ontdekken wat mensen echt beperkt, dat is haar kracht.

 

Lees meer...

Gerda Burgess

Gerda Burgess (1975) heeft in 2000 haar diploma ergotherapie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkte ze bij diverse zorginstellingen in Amsterdam. Ze heeft ervaring met ouderenzorg en revalidatie. Ook is Gerda handtherapeut.

 

Lees meer...

Marijke Verbeek

Marijke Verbeek (1986) werkt als zelfstandig ergotherapeut sinds 1 maart 2016 voor Ergotherapie Leidsche Rijn e.o.

 

Lees meer...

Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

DMC Firewall is a Joomla Security extension!