Carla Duiveman

foto Carla Duiveman

Carla Duiveman - Troost (1987) is in 2009 afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam. Na haar afstuderen is ze meerdere jaren werkzaam geweest binnen zorginstellingen.

 

Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan m.b.t. revalidatie na Niet-Aangeboren Hersenletsel. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het werken met ouderen en ouderdom-gerelateerde klachten. Sinds maart 2018 is Carla werkzaam als zelfstandig ergotherapeut bij Ergotherapie Leidsche Rijn e.o.

 

Mensen helpen om hun zelfstandigheid en regie over hun leven te behouden of te hervinden. Vanuit die visie ondersteunt Carla haar cliënten in het onderzoeken van de mogelijkheden en het komen tot een passende oplossing.

 

Carla staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van Ergotherapie Nederland.

 

Telefoonnummer: 06 - 23 33 45 13
Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

DMC Firewall is a Joomla Security extension!