Britt Edelstein

Britt Edelstein (1989) is stagiaire bij Ergotherapie Leidsche Rijn.

 

“Ik ben afgestudeerd gastvrijheidsdeskundige en heb na enkele jaren werkzaam in de branche bewust gekozen voor een omscholing richting ergotherapie. In de commerciële sector merkte ik op dat de focus, wat mij betreft, te veel ligt op targets en euro’s, terwijl ik veel meer voldoening haal uit het begeleiden van iemand bij het (opnieuw) onderdeel uitmaken van de maatschappij.

 

Ik wil mij graag specialiseren op het gebied van chronische pijn, vermoeidheid en stress. Het lijkt mij prachtig een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een tijdelijke of chronische beperking. Het empoweren van deze mensen en ze zichtbaar zien opbloeien geeft mij veel voldoening.

 

Marja is hiervoor de aangewezen mentor. Zij leert mij met haar enthousiasme en ervaring de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze specifieke doelgroep zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.”

Ergotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en OmstrekenErgotherapie Leidsche Rijn en Omstreken

Contact

Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 - 879 67 73. Klik hier voor meer contactgegevens.

 

Privacyverklaring

DMC Firewall is a Joomla Security extension!